Menu

Marmeren grindvloeren
Meer dan 40 jaar ervaring

Über uns


… wij zijn al jaren actief in NordRhein-Westfalen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van uw defecte balkon-, terras-, kelder- en garagevloeren. We renoveren of leggen alle soorten vloeren opnieuw.

… wij bieden de hoogste kwaliteitstechnieken en toepassingen die momenteel op de markt beschikbaar zijn bij het afdichten en renoveren van o.a. balkons, terrassen etc. Sinds de oprichting bieden we onze klanten een hoogwaardige service en ondersteunen we hen bij het realiseren van hun wensen. Door onze ervaring en het streven naar een perfect resultaat hebben wij naam gemaakt als de beste op het gebied van balkon- en terrasrenovatie in de branche

Wij adviseren u graag, kosteloos en
zonder verdere verplichtingen.

+49 (0)157 3060 95 36

Wat we aanbieden

… wij bieden u de kwaliteit en service die u van een marktleider verwacht.
De veranderende eisen van onze klanten en nieuwe marktkansen zorgen ervoor dat ons bedrijf continu in ontwikkeling is. U kunt er zeker van zijn dat u door met ons samen te werken profiteert van de nieuwste diensten, technologieën en ontwikkelingen in de branche.

… we hebben er onze taak van gemaakt om uw problemen nauwkeurig te analyseren om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de oplossingen die we u bieden ook precies zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en vereisten voor het herstel van uw defecte objecten. Uw succes is dus ook ons ​​succes.

… wij zien klanttevredenheid als de hoogste prioriteit. U bent belangrijk voor ons en u kunt er zeker van zijn dat wij alles in het werk stellen om uw probleem op te lossen. Eersteklas klantenservice is ons handelsmerk. We zijn er trots op voor u te mogen werken en streven er altijd naar u te overtuigen van onze vakmanschap.